Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αναπάντητο το «γιατί» για το χαμό του 16χρονου Θοδωρή



  Πηγή...ΗΛΕΙΑ LIVE



Αναπάντητο το «γιατί» για το χαμό του 16χρονου Θοδωρή


Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 16χρονου Θοδωρή που τελέστηκε χθες το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στην Αμαλιάδα.
Ο μαθητές του 3ου γυμνασίου Αμαλιάδας, έχασε τη ζωή του όταν το ποδήλατο του παρασύρθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης από
διερχόμενο ΙΧ στο δρόμο Αμαλιάδας – Χάβαρι λίγα μέτρα μακριά από το Αγ. Ιωάννη όπου ήταν το σπίτι του στις εργατικές κατοικίες.
Η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συμμαθητές του αλλά και οι καθηγητές του, ήταν απαρηγόρητοι.
Η είδηση για τον τραγικό τρόπο, με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο αγαπητός σε όλους Θοδωρής, έπεσε σαν βόμβα και σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη σε όλους. Ο Θοδωρής ήταν ένα παιδί, το οποίο είχε ιδιαίτερο δέσιμο με πολλούς καθηγητές του, με αποτέλεσμα στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης, πολλοί εξ αυτών λύγισαν.
Ο Θοδωρής ήταν ένα παιδί που είχε αντιμετωπίσει πολλά στη ζωή του. Το σχολείο αποτελούσε ένα καταφύγιο για αυτόν και οι καθηγητές είχαν προσεγγίσει το 16χρονο με ευαισθησία στηρίζοντάς τον με όποιο τρόπο μπορούσαν.
Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου του 16χρονου εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:
«Ο σύλλογος καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας συνήλθε εκτάκτως σήμερα 29 Μαΐου 2019 και ώρα 9:00 με την αναγγελία του άδικου και ξαφνικού χαμού του μαθητή μας Διονυσόπουλου Θεόδωρου και αφού εξέφρασε την οδύνη του αποφάσισε:
α) Να παραστεί ο σύλλογος την εξόδιο ακολουθία.
β) Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια.
γ) Να καταθέσει αντί στεφάνου ένα πόσο εις μνήμη του Θοδωρή σε ίδρυμα για παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου