Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Αμαλιάδα: Προχωρά η δωρεά του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο



  Πηγή...ΗΛΕΙΑ LIVE



Αμαλιάδα: Προχωρά η δωρεά του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο


Στο χώρο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας βρέθηκαν ο διευθυντής των απεικονιστικών μηχανημάτων της siemens Δημήτρης Καπατσόρης, ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης αλλά και ο δωρητής του αξονικού τομογράφου Ανδρέας Παπαδάκος προκειμένου ο κ. Καπατσόρης να μπορέσει να προτείνει τον ιδανικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση  του Νοσοκομείου. 
 
«Ότι λέμε το κάνουμε και προχωράμε. Εγώ δεν λέω λόγια έργα μόνο. Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας στήριξε και να είναι σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτούν από εμάς» ανέφερε ο κ. Παπαδάκος, για να συνεχίσει ο κ. Λυμπέρης ο οποίος δήλωσε ότι: «Εμείς πιάνουμε δουλειά. Τις δεσμεύσεις εμείς τις ονομάσαμε συμβόλαια και είναι εδώ ο συμπατριώτης μας και διευθυντής των απεικονιστικών μηχανημάτων της siemens Δ. Καπαστόρης να δούμε το χώρο όπου θα τοποθετηθεί ο αξονικός. Ο φίλος μας Ανδρέας Παπαδάκος είναι εδώ για να ακούσει την προσφορά της εταιρείας να δώσει την προκαταβολή καθώς θα απουσιάσει για ένα διάστημα έτσι ώστε εμείς να τηρήσουμε το συμβόλαιο 100 ημερών και αρχές ΙΧ Σεπτεμβρίου να έχουν υλοποιηθεί κάποια πράγματα καινα θα ξεκινήσει ο αγώνας δημιουργίας ενός αυτόνομου νοσοκομείου πρότυπο για όλη τη χώρα». 
 
Ακολούθως ο κ. Καπατσόρης υπογράμμισε: «Σκοπός είναι να δώσουμε ότι καλύτερο εξοπλισμό έχουμε για να αναβαθμιστεί η ποιότητας παροχής υπηρεσιών του Νοσοκομείου είτε με αξονικούς τομογράφους είτε με μαστογράφους είτε ότι άλλο εξοπλισμό μπορεί να διαθέσει η εταιρεία. Σκοπός όλων είναι η αναβάθμιση του νοσοκομείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου