Σελίδες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Λάβαμε ένα EMAL Από έναν Αναγνώστη μας Στην Ελλάδα που μας καταγγέλλει τα τηλεοπτικά κανάλια


Πριν λίγο λάβαμε ένα EMAL Από έναν Αναγνώστη μας Στην Ελλάδα που μας καταγγέλλει τα τηλεοπτικά κανάλια που
 προκαλούν βάζοντας τουρκικές σειρές παίζοντας με την μνημοσύνη του Έλληνα και Ρωτάμε τους Καναλάρχες δεν έχετε καθόλου φιλότιμο ..
Μα δεν σέβεστε τους Αγωνιστές της Κύπρου   που θυσιάστηκαν στην παράνοια των Τούρκων δεν σέβεστε την θυσία τόσων Ελλήνων του Πόντου..
Σχόλιο..

.  Είμαστε πολύ πικραμένοι με τα ελληνικά κανάλια και γενικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, που λιβανίζουν καθημερινά τους λαθρομετανάστες και τους βαπτίζουν   σε  Πρόσφυγες και Μετανάστες προσβάλλοντας εμάς τους Νόμιμους Μετανάστες. το τι είναι Μετανάστες το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι εμείς φύγαμε από την χώρα μας με νόμιμες διαδικασίες Με γιατρούς με διαβατήρια με άνθρωπο στο εξωτερικό να δηλώνει ότι μέχρι να βρούμε δουλειά και σπίτι ότι θα μας φιλοξενεί .Και ρωτάμε τι από όλα αυτά έχουν οι παράνομοι που ούτε γνωρίζουν οι Έλληνες πούθε κρατεί η σκουφιά τους..Δεν είμαστε ρατσιστές αλλά μας πνίγει το δίκιο  γιατί εμείς να φεύγουμε Νόμιμα και Αυτοί όχι.
Έχουμε μεγάλα παράπονα από την χώρα μας γιατί μας έδιωξαν και φέρνουν τους παράτυπους..νιώθουμε πικραμένοι και αδικημένοι για την χώρα που μας  γέννησε ,Και οι περισσότεροι από εμάς δεν θα ξανά γυρίσουμε..

Ξενιτεμένος Έλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου