Σελίδες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ο άνθρωπος που εντόπισε το πτώμα κάτω από την Υψηλή Γέφυρα - Δείτε τι λέει! (ΒΙΝΤΕΟ)



Πηγή...EVI@ zoom


Αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ο άνθρωπος που εντόπισε το πτώμα κάτω από την Υψηλή Γέφυρα - Δείτε τι λέει! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο άνθρωπος που εντόπισε το πτώμα του 66χρονου Τούρκου κάτω από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας το πρωί της Τετάρτης (04-09-2019) και ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία, μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για τα όσα είδε και έζησε... 

Πρόκειται για τον πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων, Βασίλη Τουχτίδη, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Συνήθως πάω μία βόλτα γύρω γύρω και επισκέπτομαι τα μέρη που επισκεπτόμουνα για να δω αν υπάρχει η καθαριότητα αυτή που υπήρχε κάποτε. 

Όπως πήγαινα από την αριστερή πλευρά της γέφυρας προς τα κάτω, πήγα από την άλλη μεριά εκεί που κάνουν μπάνιο, την στιγμή που πήγα να στρίψω βλέπω κάτι που μου κίνησε την περιέργεια εκεί στο ύψωμα. Λέω τι είναι αυτό το πράγμα. Και όσο πήγαινα έβλεπα ότι είναι κάποιος άνθρωπος. Υπέθεσα ότι θα είναι κανένας μεθυσμένος και έχει αράξει εκεί πέρα, και λέω πάω να του πω να τον πάρουμε από κει γιατί ήταν μέσα στον ήλιο. 

Πλησιάζω κοντά, κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και βλέπω έναν άνθρωπο τσακισμένο. Τα πόδια του είχαν λιώσει, κόκκαλα από δω, κόκκαλα από κει. Πρέπει να χε γίνει ένα τέταρτο πριν. Ήταν αιμόφυρτος πολύ και τα πόδια του ήταν σμπαράλια και τα δύο. 

Αυτός πρέπει να είχε πέσει και να είχε καρφωθεί από κάτω. Κατευθείαν η μόνη μου σκέψη ήταν να πάρω το 100. Πήρα το 100, ήρθαν όλοι εκεί πέρα, κοιτάγανε, φτιάξανε και βγάλανε φωτογραφίες. Μου πε και συγχαρητήρια μία από το ΕΚΑΒ. Από κει και πέρα μου πήραν τα στοιχεία και πήγα και έδωσα μία κατάθεση στην αστυνομία. Αυτό είναι όλο το σκηνικό.

Όπως έμαθα, ο άνθρωπος αυτός ήταν Τουρκικής καταγωγής, γεννήθηκε στη Τουρκία», δήλωσε ο Βασίλης Τουχτίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου