Σελίδες

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Γαστούνη: 12χρονος έπεσε από τον 2ο όροφο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ρίο

                     Πηγή...http://www.patrisnews.com/


Γαστούνη: 12χρονος έπεσε από τον 2ο όροφο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ρίο



Παρέλαση και μετά εντατική!

Ο 12χρονος συμμετείχε στην παρέλαση προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο στο Βαρθολομιό και είχε επιστρέψει σπίτι του στη Γαστούνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews βρισκόταν στο μπαλκόνι της διώροφης κατοικίας που διαμένει με την οικογένειά του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ έπαιζε βρέθηκε στο κενό.

Κάποιο άλλο παιδί που βρισκόταν εκεί έντρομο έτρεξε σε καφετέρια που βρίσκεται αρκετά μακριά και ρώτησε αν υπάρχει κάποιος γιατρός.





Στην καφετέρια βρισκόταν ο πνευμονολόγος και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κυριαζής με τον γιό του Χρήστο πρωτοετή φοιτητή της ιατρικής . Ο γιατρός με τον γιό του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί που έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο το οποίο ήδη είχε κληθεί. Ο γιατρός Παναγιώτης Κυριαζής συνόδευσε το τραυματισμένο παιδί στο ασθενοφόρο. Ο 12 χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια διασωλημένος στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο όπου και νοσηλεύται ενώ αργά χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Καλαρίτη μετά το τραπέζι που παρατέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χθες το μεσημέρι μετέβησαν στην Πάτρα για να επισκεφθούν τον άτυχο 12χρονο. Στο σημείο του τραγικού ατυχήματος μετέβη και η βουλευτής κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου.
Γαστούνη: 12χρονος έπεσε από τον 2ο όροφο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ρίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου