Σελίδες

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Γαστούνη: Σήμερα ο αποχαιρετισμός στον 12χρονο Σταύρο


  Πηγή...ΗΛΕΙΑ LIVE



Γαστούνη: Σήμερα ο αποχαιρετισμός στον 12χρονο Σταύρο

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τον πόνο και την θλίψη για την απώλεια του 12χρονου Σταύρου από τη Γαστούνη. Το παλικαράκι που ήξερε να δίνει μάχες και να τις κερδίζει, ως αθλητής, που ήταν εξαίρετος μαθητής και χαρακτήρας. Μια άσχημη στιγμή τον οδήγησε στο να δώσει την πιο μεγάλη μάχη, αυτή για τη ζωή του. Μια μάχη που δεν κερδήθηκε…

Οι λέξεις είναι το ίδιο φτωχές για να περιγράψουν το μεγαλείο της ψυχής των γονιών του που έλαβαν την απόφαση, όταν οι γιατροί είπαν πως πλέον το παιδί βρίσκεται σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, να προσφέρουν τα όργανα του σε άλλους συνανθρώπους, σε άλλα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.
Η τοπική κοινωνία της Γαστούνης θα αποχαιρετίσει σε πολύ βαρύ κλίμα σήμερα στις 11:30 τον Σταύρο, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.
Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

------------------------------------------------------------- Οι Ιστότοποί μας  εκφράζουν  συλλυπητήρια στην οικογένειά του. και ο Μεγάλος θεός να δίνει κουράγιο και παρηγοριά στην Μητέρα του..
ΣΥΜ.Ομολογούμε ότι εμείς οι Ξενιτεμένοι συγκλονιστίκαμε με αυτό το γεγονός  κουράγιο Μητέρα του Σταύρου να έχεις ήσυχη την συνείδησή  σου ο Γιος σου έχει πάει στον Παράδεισο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου