Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Τραγωδία στην Αμαλιάδα – Θρήνος για τον χαμό του 16χρονου Θεόδωρου Διονυσόπουλου


Αναδημοσίευση από το Site...patris news

Τραγωδία στην Αμαλιάδα – Θρήνος για τον χαμό του 16χρονου Θεόδωρου Διονυσόπουλου



Στη γειτονιά των αγγέλων κάνει πλέον τις βόλτες του με το ποδήλατό του ο 16χρονος Θεόδωρος Διονυσόπουλος από την Αμαλιάδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης και ενώ οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Ο Θοδωρής βιάστηκε να φύγει απ’ αυτή τη ζωή και το χαμόγελό του δεν θα φωτίζει πλέον αυτό τον κόσμο αλλά θα χαμογελά από ψηλά, αφού έμελε η βόλτα με το κόκκινο ποδήλατό του το βράδυ της Τρίτης να είναι και η τελευταία.
Ήταν αργά…

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αμαλιάδας- Σιμοπούλου, λίγα μέτρα από την είσοδο του Αγίου Ιωάννη, λίγα μέτρα μόλις από το σπίτι του 16χρονου που διέμενε στις εργατικές κατοικίες.
Ο Θοδωρής επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του, μαζί με άλλα παιδιά τα οποία επίσης επέβαιναν στα ποδήλατά τους. Όμως δεν πρόλαβε…
Το κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας seat ibiza που οδηγούσε ένας 59χρονος ημεδαπός, το οποίο επίσης εκινείτο στο δρόμο με κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Άγιο Ιωάννη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο ποδήλατο που οδηγούσε ο 16χρονος.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί το ποδήλατο στα πρανή του δρόμου και ο 16χρονος να πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.
Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας, μεταξύ αυτών και ο μεγαλύτερος αδελφός του νεαρού, τα έχασαν και έτρεξαν να προσφέρουν βοήθεια, το ίδιο και ο οδηγός του οχήματος.
Κανείς δεν πίστευε ότι ο 16χρονος κειτόταν μπροστά τους χωρίς καμία αντίδραση. Ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια άφηνε μπροστά στα μάτια τους την τελευταία πνοή και κανείς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το κρατήσει στη ζωή.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ήταν όμως πολύ αργά.
Σοκαρισμένοι οι γονείς του, η μητέρα του είναι νοσηλεύτρια της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, και τα τέσσερα αδέλφια του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο 16χρονος είχε φύγει από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου