Σελίδες

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Θρήνος στην Ανδραβίδα για την 22χρονη Δήμητρα – «Έσβησε» στην αγκαλιά της μάνας της

 Πηγή...http://www.patrisnews.com/


Ηλεία

Θρήνος στην Ανδραβίδα για την 22χρονη Δήμητρα – «Έσβησε» στην αγκαλιά της μάνας της



Στην αγκαλιά της μητέρας της Ουρανίας «έσβησε» η 22χρονη Δήμητρα, ένα χαμογελαστό κορίτσι γεμάτο όνειρα και αγάπη για τη ζωή που είχε μπροστά της.

Η Δήμητρα αργά το βράδυ της Τετάρτης βρισκόταν στο σπίτι της στην Ανδραβίδα όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έγειρε στο πλάι της μητέρας της που βρισκόταν δίπλα της.


Η οικογένεια αναστατώθηκε. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο ενώ οι γονείς της και τα αδέλφια της προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν.

Το ασθενοφόρο δεν καθυστέρησε. Γύρω στα μεσάνυχτα η Δήμητρα διακομίσθηκε στο ΚΥ Γαστούνης σε κωματώδη κατάσταση. Γιατροί και νοσοκόμες έδωσαν αγώνα για να την επαναφέρουν, αλλά μάταια. Η Δήμητρα διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Ανδραβίδα  στο άκουσμα της τραγικής είδησης βυθίστηκε στο πένθος. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο πρόωρα το χαμογελαστό κορίτσι, η πανέμορφη Δήμητρα Αγραπίδη. Η Δήμητρα ήταν φοιτήτρια και θα έπαιρνε το πτυχίο της Μαίας ενώ τα καλοκαίρια εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Τα αίτια του θανάτου της είναι παθολογικά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση πρόκειται για πνευμονική εμβολή, πιθανότατα από θρομβοφλεβίτιδα.

Ο πατέρας της Παναγιώτης διατηρεί φούρνο στην περιοχή του Ιερού Ναού των Αγίων Ταξιαρχών. Οι γονείς απαρηγόρητοι. Τα αδέλφια της Αναστάσης, Ηλίας και Γιώργος δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν την λατρεμένη τους αδελφή.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας στο άκουσμα της τραγικής είδησης εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της Δήμητρας. «Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως έφυγε η Δήμητρα, ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και χαμόγελο» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Γυφτοχρήστος.

Η κηδεία θα γίνει στις 11 το πρωί της Παρασκευής από τον ιερό ναό Αγίων Ταξιαρχών στην Ανδραβίδα.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

 Δήμητρα Αγραπίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου